KAKO NARUČITI PROIZVODE ?

Sve proizvode iz naše ponude možete naručiti preko „online korpe“ ili SMS-om. Plaćanje se vrši pouzećem, licu iz kurirske službe zaduženom za dostavu paketa.

KAKO SE REGISTROVATI ?

Registraciju na naš sajt možete uraditi prilikom prve narudžbine, čekirajte opciju „Želite li da kreirate nalog?“ i sledeći put informacije koje ste uneli možete uneti na stranici „moj nalog“ prijaviti se i posetiti svoj panel.

NA STRANICI MOJ NALOG, NEMA POLJA ZA REGISTRACIJU VEĆ SAMO ZA PRIJAVU?

Da, baš kao što smo to naveli u prethodnom odgovoru, registracija se kreira prilikom prve narudžbine, pročitajte prethodni odgovor.

UKUSI NISU NAVEDENI?

Ponuda stalno varira i ukusi se menjaju, ukuse možete saznati sms-om, pitajte nas sve što Vas interesuje pre naručivanja ili željeni ukus navedite u polje za napomene ukoliko naručujete preko „online korpe“. Mi ćemo Vas svakako kontaktirati sa informacijom da je vaša narudžbina primljena i tom prilikom obavestiti o ukusima koji su na raspolaganju.

KOLIKA JE CENA DOSTAVE?

Nakon vaše online narudžbine kontaktiraćemo vas i obavestiti o ceni dostave.

DA LI SU PROIZVODI ORIGINALNI SA VALIDNIM ROKOM TRAJANJA?

Proizvodi su originalni u svojim originalnim fabričkim pakovanjima, sa originalnim fabričkim deklaracijama, uvek sveži. Budite uvereni da kupujete najkvalitetnije verzije proizvoda sa najsvežijim datumima proizvodnje.

NAPOMENA:

Svi proizvodi iz naše ponude namenjeni su isključivo osobama starijim od 18 godina. Preporučljivi su kao dodaci uravnoteženoj ishrani i zdravom načinu života. Dodaci ishrani nisu namenjeni kao zamena za uravnoteženu ishranu. Ukoliko imate bilo kakvih problema sa zdravljem obavezno se konsultujte sa svojim lekarom pre upotrebe bilo kog proizvoda iz naše ponude.